Nakon dugo vremena oglasila se Ella Dvornik: Evo šta radi, i gdje provodi vrijeme

1
Radiosarajevo.ba
Nakon dugo vremena oglasila se Ella Dvornik: Evo šta radi, i gdje provodi vrijeme
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Ella Dvornik objavila je fotografiju svoje starije kćeri Balie Dee na putu do vrtića. 

Balie je nosila crnu vestu i crnu suknju, koja je imala pomalo gotički prizvuk.

Baš zbog toga Ella je napisala: "Balie u svojoj GOTH fazi", aludirajući na seriju Game of Thrones. Influensericu je modni odabir njene kćerkice posjetio na estetiku popularne serije, koja se svojedobno snimala i u Dubrovniku.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Podsjetimo, Ella je kćeri dobila u braku s britanskim biznismenom, Charlesom Pearceom, a u augustu je otkrila da se razvode.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", otkrila je ranije. 

Inače, Ella i Charles upoznali su se u Londonu prije devet godina, a preselili su se u Hrvatsku, točnije u Zagreb, prije nego što su dobili djecu. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u studenom 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije