Potpuno novi izgled: Ella Dvornik pokazala drastičnu promjenu imidža

0
Radiosarajevo.ba
Potpuno novi izgled: Ella Dvornik pokazala drastičnu promjenu imidža
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Ella Dvornik poznata je po tome da voli eksperimentirati s modom, ali i s frizurom pa se tako na društvenim mrežama često pohvali promjenama.

Smeđa, plava, crvena, Ella je isprobala gotovo sve.

Nedavno je skratila dugu plavu kosu koju je zamijenila nešto kraćom smeđom, a sada je dodatno skratila uvojke i pohvalila se popularnom frizurom 'lob'.

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Ma idemo kratko ljudi!!! Osušim i gotovo! Naravno da sam ubacila i ekstenzije za volumen! Ali ne mogu opisati koliko sam zavoljela kraću kosu. Jeste vi team duga ili kratka?", napisala je Ella u objavi.

O njenim promjenama boje kose često se raspravlja, a publika sa zanimanjem čeka svaki novi look. Ella je o svojim transformacijama jednom prilikom i progovorila, te otkrila što je inspirira za brojne promjene.

"Uvijek volim kad idem iz jedne krajnosti u drugu. Iz tamnosmeđe u bijelo, tad mi je najdraže jer mi je to tad šok. Jako volim bijelu kosu, ali mi je teško održavati. Kad sam cijela neprirodna barem da kosa izgleda prirodno. Ne znam postoji li išta više što je prirodno na meni", kazala je Ella nedavno u podcastu 'Make up my day' Jelene Perić, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije