Najbolje je u društvu kćerke: Danijela Dvornik otkrila što Ella misli o njenom partijanju

0
Radiosarajevo.ba
Najbolje je u društvu kćerke: Danijela Dvornik otkrila što Ella misli o njenom partijanju
Foto: Društvene mreže / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik (56) s pratiteljima na Instagramu nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovoga puta zanimalo je koliko njih još uvijek izlazi:

"Partijate li još? Baš me zanima koliko vas ima!", napisala je pa podijelila neke od odgovora.

Tako je jedna od njenih obožavateljica napisala kako i dalje izlazi u 51. godini, bez obzira što joj djeca zbog toga 'luduju'. Izgleda da se Danijela nije mogla poistovjetiti s njezinim iskustvom, budući da se najbolje zabavlja upravo u društvu kćeri Elle:

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

"Ja znam partijat sa svojom. Naviknu se! Mi smo ipak žestoki partijaneri, partijalo se od petka do nedjelje. Maratoni su to bili!", prisjetila se Dvornik. Uz to, rekla je i kako su dnevni partiji za nju – pun pogodak!

Podsjetimo, Danijela se nedavno preselila na Brač, a kako se tamo provodi svakodnevno dijeli sa 109 hiljada pratitelja. Nedavno je podijelila nekoliko fotografija na kojima je vidimo kako uživa u radu na polju.


Foto: Printscreen / Instagram: Danijelina objava

"Neki se kupaju, a neki rade! Kad krenem, ne mogu stati jer uživam. Da mi je neko rekao prije 10 godina da ću biti predana radu u polju, možda bi mu i povjerovala", napisala je Danijela u opisu fotografije, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije