Ella Dvornik iznenadila fanove priznanjem: 'Tek smo se psihički oporavili od trauma'

2
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik iznenadila fanove priznanjem: 'Tek smo se psihički oporavili od trauma'
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Hrvatska influenserica Ella Dvornik prisjetila se modnih trendova s početka 2000-ih, pa s pratiteljima podijelila šta misli o tome.

"Zašto Gen Z vraća modu 2001.? Tek smo se psihički oporavili od trauma niskih strukova, trapeza – špičastih čizmi do koljena i šarenih remena s Črnomerca", prokomentarisala je Ella Dvornik (32) na svom Instagram profilu, gdje je prati više od pola miliona pratitelja.

Čini se da je povratak modnih trendova s početka stoljeća Ellu prisjetio na vlastite tinejdžerske dane, što je i sama prokomentirala u sljedećoj objavi:

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

"Ako vidim nekog u Juicy Couture plišanoj trenerci s Uggsicama uzet ću dodatan sat psihoterapije da izgubim skupljena sjećanja iz osnovne", napisala je.

Svojim objavama Ella često izaziva različite reakcije javnosti, a nedavno se našla u centru pažnje nakon što je potvrdila razvod od supruga, britnaskog poduzetnika Charles Pearcea (47).

Instagram story Elle Dvornik

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentarisati nešto što nije završeno.

Ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentarisati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", otkrila je tada za Story.

Inače, bivši supružnici upoznali su se u Londonu prije devet godina. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u novembu 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćerku, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije, piše Story.

Instagram story Elle Dvornik

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije