Ella Dvornik novom objavom razveselila fanove: 'Vraćamo se u staru akciju'

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik novom objavom razveselila fanove: 'Vraćamo se u staru akciju'
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Influenserica Ella Dvornik (32) sredinom augusta svojim je pratiteljima na društvenim mrežama poručila da će se nakratko povući s društvenih mreža. 

"Ide lagani oflajnčić", napisala je Ella tada i  tako otkrila da je neko vrijeme neće biti na društvenim mrežama, a uz objavu dodala je i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom Suze biserne.  

Samo sedmicu dana prije toga potvrdila je da se razvodi od supruga, britanskog biznismena Charlesa Pearcea (45). 

Džeko se ispromašivao. Titula sa Fenerbahceom mu ostaje san

Džeko se ispromašivao. Titula sa Fenerbahceom mu ostaje san

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", rekla je Ella ranije.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja koja je ona izbjegavala do tada. 

Charles Pearce je s kćerkama u Istri, a jedna stvar ga prilično muči: 'Dok Elle nema uradit ću ovo'

Charles Pearce je s kćerkama u Istri, a jedna stvar ga prilično muči: 'Dok Elle nema uradit ću ovo'

Nakon što je odmorila neko vrijeme, Ella se sad ponovno javila te obznanila da se vraća

"Koliko toliko sam se odmorila od društvenih mreža. Vraćamo se u staru akciju. Pa vam pričam šta sam sve radila dok vas nisam maltretirala tu", napisala je Ella na svojem storyju. 

Inače, influenserica se u međuvremenu nekoliko puta javila na društvenim mrežama. Jednom prilikom otkrila je da je previše vremena provela na suncu, a drugom prilikom je komentirala nevrijeme u Istri. Osim toga, prije nekoliko dana objavila je i objavu povodom godišnjice smrti svoga oca Dine Dvornika.

Dodajmo i da Influenserica često svojim objavama nasmije pratitelje, jer dijeli različite detalje iz svakodnevice. Vijest o njenom povratku vjerovatno je razveselila njene pratitelje, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije