Ella Dvornik podijelila slike iz djetinjstva: 'Niko kao Dino'

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik podijelila slike iz djetinjstva: 'Niko kao Dino'
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik (32) na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija iz djetinjstva. 

"Niko kao Dino, sretan rođendan tata", napisala je Ella u opisu objave koja je u manje od tri sata skupila oko 20 hiljada oznaka 'sviđa mi se'. 

Prisjetila ga se i njegova udovica Danijela Dvornik objavivši njegovu fotografiju na svojoj Instagram priči.

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

"Sretan ti rođendan gdje god bio! S nama si uvijek tu u srcu", napisala je Danijela.

Legendarni kralj funka i Danijela (56) upoznali su se na tulumu u njegovom stanu, a Dinino zavođenje bilo je urnebesno. Nakon što ju je zatekao pitanjem 'Bi li ti, mala, voljela osjetiti moje vibracije!', zaspao joj je na ramenu.

"Prije toga smo cijelu noć pričali, no kad sam odlazila, nismo razmijenili brojeve telefona i mislila sam da od nas neće biti ništa. Ponovno smo se sreli nakon pet dana, na jednoj splitskoj plaži, i od tada smo bili nerazdvojni.

Dino je bio lud na svoj način, ali je istodobno bio drag, dobroćudan, a najvažnije mu je bilo da su ljudi oko njega sretni i veseli. Ja sam jedina u njemu vidjela neku tugu, koju drugi nisu primjećivali. Zapravo me osvojio svojim sjetnim očima", opisala je svojedobno Danijela.

Dobili su kćer Ellu (32), danas uspješnu influencericu. Koliko ju je obožavao dokazuje i pjesma koju je skladao s Nenom Belanom 'Ella E', pišu 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije