Ella Dvornik otkrila "sočne" detalje nakon razvoda: Pogledajte šta je zatražila od svojih pratioca

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik otkrila "sočne" detalje nakon razvoda: Pogledajte šta je zatražila od svojih pratioca
Foto: Instagram / Ella Dvornik i Charles Pearce

Influenserka Ella Dvornik, koja je nedavno priznala da su dugotrajna nagađanja o njenom razvodu istinita, trenutno uživa u odmoru i veselom društvu sa majkom Danijelom i svojim kćerkama. 

Dok cijela Hrvatska čita o detaljima njenog razvoda, izgleda da je Ella podijelila sa svojim pratiocima neke sočnije detalje iz njenog braka. 

Influenserka je svojim Instagram pratiocima uputila molbu kako je to već ranije činila i zatražila da joj preko anonimne aplikacije podijele neke svoje tajne, a oni su to spremno učinili.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

"Nismo dugo imali anonimne ispovjesti. Pa, hajde da se čudom čudimo još jednom. Na ovom linku ispod možete napisati što god želite priznati.

Sve je anonimno, nema registracije ni ničega, samo upišete tajnu i pošaljete", napisala je i dodala da će neke od ispovjesti i javno podijeliti.

"Sviđa mi se dečkov stariji brat", "Dok sam bio vjeren imao sam redovan se*s s prijateljicom", "Spavao sam s devojkinom sestrom dok smo bili u svađi", "Moja prijateljica je ljubavnica mom suprugu", "Noću krišom jedem slaninu dok ukućani spavaju", bili su samo neki od odgovora.

Ella Dvornik s kćerkama uživa u maminoj kuhinji a svi se pitaju gdje je "zet"

Ella Dvornik s kćerkama uživa u maminoj kuhinji a svi se pitaju gdje je "zet"

Podsjetimo, nakon što je potvrdila da se razvodi od Charlesa Pearcea, Ella je otišla je s kćerkama Balie Dee i Lumi Wren na Brač kod svoje mame Danijele.

Ella i Charles na početku veze su živjeli u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu.

Prošle godine, Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

Šuškanja o razvodu uspješne influencerice, koja se odnedavno ozbiljnije upustila u muzičke vode sa projektom Alterella, započela su prije godinu dana, a do sada, Ella je javnosti odgovarala vrlo diplomatski i kroz šalu.

Život ide dalje, a odlučna Ella ovaj put je odlučila prekinuti šutnju i priznati da je stavila tačku na svoj brak s Charlesom Pearceom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije