Odmah nakon razvoda: Ella Dvornik pokazala s kim se zabavlja

9
Radiosarajevo.ba
Odmah nakon razvoda: Ella Dvornik pokazala s kim se zabavlja
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Unikatna i upečatljiva influenserica iz Hrvatske Ella Dvornik potvrdila je "šuškanja" o razvodu koja već duže vremena kruže u javnosti. 

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela prije par dana ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentarisati nešto što nije završeno. 

No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče",  rekla je Ella Dvornik Pearce i tako stala na kraj špekulacijama, nagađanjima na društvenim mrežama i gradskim tračevima da je ipak došao kraj braku s Charlesom Pearceom.

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Nakon što je vijest o razvodu odjeknula domaćim medijima, otkrilo se i gdje se Ella trenutno nalazi.

Njena majka Danijela Dvornik objavila je fotografije s plaže.

"Samo par kilometara od Sutivana, na južnoj strani Brača… Maldivi. S konobom i najboljom svježom ribom kakve nema nigdje", napisala je.

Ella pokazala vruće fotke, Charlesove objave su dijametralno suprotne

Ella pokazala vruće fotke, Charlesove objave su dijametralno suprotne

Njene pratitelje zanimalo je gdje je taj raj na zemlji, no Danijela je tu informaciju sačuvala za sebe. Ipak, u jednom odgovoru pratiteljici otkrila je gdje je Ella Dvornik dok cijela zemlja govori o njenom razvodu.

"Sad će ti brzo unučice doći s Ellom", napisala je pratiteljica, na što je Danijela odgovorila: "Već su tu".

Ella je sad pokazala kako se zabavlja s majkom, a na snimci vidimo da njih dvije zajedno mijese focacciu i da su odlično raspoložene.

U komentarima su dobile puno poruka podrške i komplimenata od Ellinih pratitelja.

"Ma nema do Dalmatinki, lipe, šesne, pametne, zabavne", "Ma baš ste slatke, mama i kćer", "Bravo, cure, samo jako", "Bravo cure, zamijesiti nešto i ispeći, to je bolje od meditacije, veselite se životu", bili su neki od komentara, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije