Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'
Foto: Instagram/Screenshot / Ella Dvornik

U augustu ove godine Ella Dvornik (32) objavila je da se rastaje od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47).

U julu se u zemljišnim knjigama kuće u Balama pojavila zabilješka da Charles tuži Ellu za udio u vlasništvu kuće jer je prema vlasničkom listu Ella jedina vlasnica.

"Bilježi se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine, koji se kod ovog suda vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella", zabilježeno je u Zemljišnim knjigama od jula.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Imanje se sastoji od ukupne površine od 675 metara kvadratnih, od čega je kuća 124 metra kvadratna, a dvorište 551 metar kvadratni.

U ovom turbulentnom periodu, Ellina porodica je jasno dala do znanja da su zauzeli Ellinu stranu.

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, komentirala je na Facebook profilu jednog portala ispod objave vezane za rastavu svoje unuke i podjelu imovine.

"Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing", napisala je u odgovoru na jedan komentar, piše 24 sata.

"Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća", napisala je Žarka dalje.

"Ako je neko mislio da je on poduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu", uz to je dodala da Charles živi u Hrvatskoj već 10 godina, a da ne zna ni riječ hrvatskog.

Od izvora bliskih porodici 24 sata su dobili potvrdu da iza profila koji je napisao ove komentare zaista stoji baka Elle Dvornik, a i da se cijela porodica slaže s njom i podupire Ellu.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka ko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", rekli su iz kruga Elline porodice za 24 sata.

Bliski suradnici i prijatelji Elle Dvornik kažu kako im Charlesova tužba nije jasna.

"Ella je ta koja je zarađivala u tom braku, pa ona je najjača influencerica na ovim prostorima. Ne razumijemo njegovu tužbu", rekli su kratko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije