Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'
Foto: Instagram/Screenshot / Ella Dvornik

U augustu ove godine Ella Dvornik (32) objavila je da se rastaje od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47).

U julu se u zemljišnim knjigama kuće u Balama pojavila zabilješka da Charles tuži Ellu za udio u vlasništvu kuće jer je prema vlasničkom listu Ella jedina vlasnica.

"Bilježi se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine, koji se kod ovog suda vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella", zabilježeno je u Zemljišnim knjigama od jula.

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Imanje se sastoji od ukupne površine od 675 metara kvadratnih, od čega je kuća 124 metra kvadratna, a dvorište 551 metar kvadratni.

U ovom turbulentnom periodu, Ellina porodica je jasno dala do znanja da su zauzeli Ellinu stranu.

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, komentirala je na Facebook profilu jednog portala ispod objave vezane za rastavu svoje unuke i podjelu imovine.

"Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing", napisala je u odgovoru na jedan komentar, piše 24 sata.

"Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća", napisala je Žarka dalje.

"Ako je neko mislio da je on poduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu", uz to je dodala da Charles živi u Hrvatskoj već 10 godina, a da ne zna ni riječ hrvatskog.

Od izvora bliskih porodici 24 sata su dobili potvrdu da iza profila koji je napisao ove komentare zaista stoji baka Elle Dvornik, a i da se cijela porodica slaže s njom i podupire Ellu.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka ko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", rekli su iz kruga Elline porodice za 24 sata.

Bliski suradnici i prijatelji Elle Dvornik kažu kako im Charlesova tužba nije jasna.

"Ella je ta koja je zarađivala u tom braku, pa ona je najjača influencerica na ovim prostorima. Ne razumijemo njegovu tužbu", rekli su kratko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije