Izbor za doručak Danijele Dvornik iznenadio mnoge, a što je najbitnije drži vas sitim cijeli dan

1
Radiosarajevo.ba
Izbor za doručak Danijele Dvornik iznenadio mnoge, a što je najbitnije drži vas sitim cijeli dan
Foto: Instagram / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik na svom Instagramu je s pratiteljima podijelila kako izgleda njen idealan doručak.

U opisu fotografije, detaljno je opisala sastojke obroka s kojim započinje dan.

"Doručak: 2 dcl bademovog mlijeka, 30 g rižinog griza, 100 g mandarina, 15 g oraha i malo cimeta", napisala je Danijela.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Inače, Danijela je posljednjih nekoliko godina izgubila popriličan broj kilograma. Svojedobno je za Story otkrila kako je smršavila.

"Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sisetma i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono baš me briga i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički.

Najbolje je u društvu kćerke: Danijela Dvornik otkrila što Ella misli o njenom partijanju

Najbolje je u društvu kćerke: Danijela Dvornik otkrila što Ella misli o njenom partijanju

To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko, vrlo intenzivno. Pazim šta i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete tri mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati", rekla je pa nam otkrila svoj jelovnik.

"Ugljikohidrate jedem ujutro (jogurt, kefir, zobene pahuljice, chia sjemenke s bobičastim voćem, orašasti plodovi, doslovno sesam komada), proteini su iz povrća i grahorica, ribe i piletine, posnog sira i jaja, dosta salata, povratnih supa. Tjestenina i riža su integralni, hljeb je proteinski koji sama pečem. Volim ponekad pojesti meso, ali jedem ga sve manje i manje. Teško mi pada na želudac", zaključila je Danijela, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije