Charles Pearce objasnio svoj ljubavni status: To mi je stvarno zadnja stvar na pameti

0
Radiosarajevo.ba
Charles Pearce objasnio svoj ljubavni status: To mi je stvarno zadnja stvar na pameti
Foto: Instagram / Charles Pearce

Charles i Ella su u procesu brakorazvodne parnice, a ovih se dana pokrenuta je priča da je Pearce pronašao novu ljubav.
 
Hrvatska influencerica Ella Dvornik i njen suprug Charles Pearce u Puli u ponedjeljak, 4. decembra, su imali zakazano prvo ročište u brakorazvodnoj parnici, a nedugo prije toga u medijima se proširila informacija kako je Charles opet sretno zaljubljen.

Britanac je navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Sandje na to poručila kako njihov odnos nije ljubavne naravi, a sada se o njihovoj vezi oglasio i Charles.

"Mislim da je medijska pozornost usmjerena na Sandu izrazito nepravedna jer ona nije javna osoba. Nisam u vezi sa Sandom niti s bilo kojom drugom ženom. To mi je stvarno zadnja stvar na pameti", rekao je Charles za 24 sata.

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sanda Marušić kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom. "On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom" kazala je Sanda kroz smijeh, ali ipak neki izvori tvrde kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica

Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica

Za to vrijeme Ella je na poslovnom putu u Sloveniji i ne komentira ove navode, a njena ljubavna priča s Charlesom počela je u Londonu gdje je tada 22-godišnja Ella upoznala Charlesa, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka te imaju dvije kćerke Balie i Lumi.

Prije više od dvije godine porodica se preselila iz Zagreba u Bale jer je Charlesu više odgovarao stil života u Istri od onog u hrvatskoj metropoli.

"Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet", rekla je Dvornik u jednom intervjuu.

Nije skrivala kako su zbog razlike u godinama mnogi mislili kako njihova veza neće potrajati i kada je prvi put bila trudna, osvrnula se na tu temu i napisala na Instagramu: "Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije