Oglasila se i druga baka Elle Dvornik: "Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu"

2
Radiosarajevo.ba
Oglasila se i druga baka Elle Dvornik: "Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu"
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Ella Dvornik i Charles Pearce, koji su u postupku razvoda, međusobno su se prijavili za više prekršaja i djela za koja se pred sudom vode postupci.

Advokat Elle Dvornik, Antonio Volarević nije htio ništa otkriti o tome na upote medija. 

"S obzirom na to da se radi o djeci moramo biti vrlo pažljivi oko postupka, zbog njihove dobrobiti i zaštite. Nije dopušteno komentarisati bilo šta u vezi tih postupaka. Moja klijentica se časno i hrabro bori za sebe i svoju djecu, a o samim predmetima ja kao njen advokat govorit ću samo i isključivo pred sudom", rekao je Volarević.

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Ranije su iz kruga Elline porodice rekli kako su ''otpočetka znali ko je Charles''. 

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka ko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", rekli su iz kruga Elline porodice.

Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'

Ella Dvornik ima punu podršku porodice: 'Sve ove godine živi od njenih novaca'

Uz Ellu su stale majka Danijela Dvornik i baka Žarka Kuljiš, koje je srčano podržavaju na društvenim mrežama.

"Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing...", pisala je baka Žarka u komentarima na Facebook stranici jednog hrvatskog portala. 

Baka Žarka, kako joj i samo ime sugeriše karakter, žestoko je nastavila: "Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća." Dodala je kako se 'dobro udao.'

Baka s očeve strane, Diana Dvornik, je kratko komentarisala situaciju. 

"Glupo mi je bilo šta reći na cijelu njihovu situaciju. Ne diram u to. Ko god što kaže rekao je krivo jer niko ne zna kako je biti u njihovoj koži. Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu. Želim im sve najbolje i najvažnije je da imaju zdravlje", rekla je udovica legendarnog glumca Borisa Dvornika i majka kralja funka Dine Dvornika

Podsjetimo, Ella Dvornik otkrila je u augustu ove godine kako se ona i Charles Pearce razvode, a mjesec dana ranije je u Zemljišnim knjigama zabilježeno da je Charles nju tužio zbog udjela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije