Američki glumac i sin Arnolda Schwarzeneggera ponosno pokazao isklesani torzo

0
Radiosarajevo.ba
Američki glumac i sin Arnolda Schwarzeneggera ponosno pokazao isklesani torzo
Foto: Screenshot/Instagram / Patrick Schwazenegger

Američki glumac i sin Arnolda Schwarzeneggera na Tajlandu snima treću sezonu serijala Bijeli lotus, a u pauzi od snimanja odlično se proveo na izletu s kolegicama Iris Apatow i Sarah Catherine Hook.

Američki glumac Patrick Schwarzenegger, 30-godišnji sin holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver, odlično se zabavio na Tajlandu gdje se nalazi na snimanju treće sezone popularnog serijala Bijeli lotus. U pauzi od snimanja Schwarzenegger se, u društvu kolega Iris Apatow, Sarah Catherine Hook i Sama Nivole, opustio na egzotičnim destinacijama na izletu brodom i pokazao svoje savršeno isklesano tijelo.

"Neko izgleda jako 'vruće' danas", napisao je Sam Nivola u opisu fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu i zaradio hiljade lajkova i komentara.

Poslano pismo EUFOR-u, PIC-u, OHR-u i EU: 'Rasporedite NATO snage na granici BiH i Srbije'

Poslano pismo EUFOR-u, PIC-u, OHR-u i EU: 'Rasporedite NATO snage na granici BiH i Srbije'

Odmor je Patricku Schwarzeneggeru dobro došao, jer ga na povratku u Sjedinjene Države očekuju i pripreme za vjenčanje sa zaručnicom Abby Champion, 27-godišnjim modelom i zaštitnim licem nove kampanje brenda Swarovski. Zaprosio ju je predkraj 2023. godine, a par se sretnim vijestima pohvalio na društvenim mrežama. Patrick Schwarzenegger tada je objavio fotografiju na kojoj grli zaručnicu, na čijoj ruci je blistao golemi dijamantni prsten.

Glumac i manekenka u septembru će proslaviti devetu godišnjicu svoje veze, a prije tri godine je Schwarzenegger opisao njihov prvi izlazak. "Znao sam da ćemo se slagati od trenutka kad si na našem prvom spoju naručila hranu s dječjeg jelovnika!!" napisao je objavi na Instagramu u rođendanskoj čestitki svojoj dragoj 2021. godine.

Abby Champion otkrio je lovac na talente dok je 2014. godine pratila sestru na nacionalnom izboru za Miss Teen. Nakon što je počela izlaziti s Patrickom Schwarzeneggerom, proglašeni su 'it' parom i udružili snage u kampanjama za Calvin Klein Jeans 2019., a njihov zajednički modni editorijal preklani je objavljen u Vogueu, prenosi Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije