Objavljen trailer za drugu sezonu najskuplje TV serije svih vremena

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen trailer za drugu sezonu najskuplje TV serije svih vremena
Foto: IMDb / "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" izlazi u augustu

Izašao je prvi trailer za drugu sezonu serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći (The Lord of the Rings: The Rings of Power).

Prstenovi moći je najskuplja televizijska serija svih vremena. Inspirisana je dodacima na kraju Tolkienovog romana Gospodar prstenova.

Nova sezona fokusirat će se na Saurona i njegov povratak nakon što ga je Galadriel prognala na kraju prve sezone. Sauron će nadgledati stvaranje Prstenova moći kojima će vladati njegov Jedinstveni prsten.

Elektroprivreda najavila isključenja: Evo kada će određeni dijelovi Kantona ostati bez struje

Elektroprivreda najavila isključenja: Evo kada će određeni dijelovi Kantona ostati bez struje

Trailer je za tri dana pregledan više od osam miliona puta, a komentari su većinom pozitivni. Ipak, dio gledalaca i dalje je skeptičan jer ih je razočarala prva sezona.

"Bez obzira na scenarij, serija je vizuelno prelijepa", "Mislim da ovo izgleda odlično, mnogo bolje od prve sezone", "Neću lagati, trailer izgleda obećavajuće", neki su od pozitivnijih komentara.

"Izgleda bolje od prve sezone, ali to nije neko postignuće", "Podijeljen sam oko ovoga", "Trailer izgleda profesionalno, ali dijalozi djeluju tako prazno", "Ne sviđa mi se trailer, ali svejedno ću pogledati seriju", pisali su gledaoci koji, čini se, nemaju velika očekivanja od druge sezone.

Prve tri epizode druge sezone serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći bit će dostupne na streaming servisu Amazon Prime 29. augusta ove godine.

Nove epizode izlazit će svake sedmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije