Vraća se jedna od najboljih serija današnjice

0
Radiosarajevo.ba
Vraća se jedna od najboljih serija današnjice
Foto: IMDb / "Severance" dobija drugu sezonu

Apple TV+ je objavio da će prva epizoda druge sezone serije Severance biti premijerno prikazana 17. januara 2025. godine, a nove epizode će izlaziti svakog petka sve do 21. marta 2025.

Također smo dobili i kratki teaser u kojem možemo da vidimo mnoga poznata lica iz Lumona, a nova sezona će imati jednu epizodu više od prethodne.

Serija Severance nas upoznaje s radnicima kompanije Lumon Industries čija sjećanja su podijeljena između posla i privatnog života. Kada su u kancelariji ne sjećaju se ničega van nje, a nemaju ni sjećenja vezana za posao kada nisu na njemu.

Amra Džeko oduševila pratitelje fotografijama s Hvara: Pokazala zavidnu formu u bikiniju

Amra Džeko oduševila pratitelje fotografijama s Hvara: Pokazala zavidnu formu u bikiniju

U zvaničnom opisu serije ipak stoji da će u drugoj sezoni Mark i njegovi prijatelji otkriti strašne posljedice igranja sa severance barijerom, koje će ih odvesti u još dublji jad.

Mnogi su s nestrpljenjem čekali novosti o novoj sezoni jer je serija Severance postala ogroman Apple TV+ hit kada je debitovala u februaru 2022. godine. Apple TV+ je obećao još jednu sezonu još prije finala prve sezone. Snimanje je počelo prošle godine jer je i na ovu seriju uticao štrajk glumaca i scenarista, pa je razvoj morao da se zaustavi prošlog maja. Na oduševljenje obožavaoca, izvršni producent Ben Stiller je u januaru potvrdio da se ekipa "vratila na posao", a snimanje nove sezone je završeno u aprilu.

Pored Adam Scotta, u drugoj sezoni ponovo se pojavljuju Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken, i Patricia Arquette.

Serija je osvojila brojne nagrade, uključujući dva Emmyja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije