Nicole Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga

0
Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga
Foto: IMDb / Nicole Kidman u seriji "The Perfect Couple"

Netflix je objavio trailer nove mini-serije The Perfect Couple, zasnovane na bestseleru Elin Hilderbrand, koja obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih serijskih iskustava ove jeseni.

U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom vjenčanju koje se pretvara u noćnu moru. Glavna junakinja se sprema da se uda za čovjeka iz jedne od najbogatijih porodica u Nantucketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac, nije štedjela novac za planiranje onoga što obećava da će biti najprestižnije vjenčanje sezone, sve dok se mrtvo tijelo ne pojavi na plaži.

Počinje dramatična istraga, a gledaoci bivaju uvučeni u vrtlog sumnji i optužbi. Svi gosti su potencijalni osumnjičeni.

Parlament BiH odlučio da razmatra Prijedlog zakona o budžetu: Srđan Amidžić objasnio zašto je hitno

Parlament BiH odlučio da razmatra Prijedlog zakona o budžetu: Srđan Amidžić objasnio zašto je hitno

Nicole Kidman igra ulogu svekrve koja možda zna više nego što priznaje, jer počinju da izlaze na vidjelo jezive tajne, a istraga naizgled kao da je prepisana sa stranica njenih romana.

Liev Schreiber u glavnoj muškoj ulozi unosi dozu hladnokrvnosti u haotičnu situaciju, tvrdeći da je sve "dramatično za slučajno davljenje".

Režiju potpisuje dobitnica Oscara Susanne Bier.

Za ljubitelje misterija i drame, The Perfect Couple donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige. Premijera je zakazana za 5. septembar na Netflixu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije