Na Netflix stiže napeta mini serija snimljena prema best-selling romanu

0
Radiosarajevo.ba
Na Netflix stiže napeta mini serija snimljena prema best-selling romanu
Foto: Netflix / Dear Child

Ako ste već pregledali serije At Home With The Furys i Who Is Erin Carter onda imamo dobre vijesti jer uskoro izlazi novi trailer na koji ćete se odmah navući.

Dear Child je jezivi psihološki triler, čija radnja se odvija u Njemačkoj, s mnoštvom obrata koji će vas konstantno držati u neizvjesnosti. 

Nakon što ju je godinama kontrolisao njen otmičar, Lena konačno uspijeva pobjeći - i tu počinje ova napeta mini serija koja 7. oktobra stiže na Netflix. Dear Child temelji se na istoimenom best-selling romanu Romy Hausmann, za koji su mnogi rekli da je savršena kombinacija popularnih knjiga Gone Girl i Room, u jednom uzbudljivom trileru ove talentirane Njemice.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Serija Dear Child ledit će vam krv u žilama. U kolibi bez prozora, u šumi, Lenin život i život njeno dvoje djece slijede pravila koja je postavio njihov otmičar - otac.

Obroci, posjeti kupaonici i vrijeme za učenje strogo su raspoređeni i pomno se poštuju. On štiti svoju porodicu od opasnosti koje vrebaju iz vanjskog svijeta i brine se da njegova djeca uvijek imaju majku koja će ih čuvati.

U novoj sezoni popularne horor serije glume Kim Kardashian, Emma Roberts i Cara Delevingne

U novoj sezoni popularne horor serije glume Kim Kardashian, Emma Roberts i Cara Delevingne

Jednog dana Lena uspijeva pobjeći - ali noćna mora se nastavlja. Čini se kao da njen mučitelj želi vratiti ono što mu pripada. Također, tu je i pitanje je li ona doista žena zvana "Lena" koja je netragom nestala prije 13 godina.

Naime, policija i Lenina porodica očajnički pokušavaju složiti slagalicu koja, čini se, baš i ne odgovara. Dear Child počinje tamo gdje drugi trileri završavaju - sa spasenjem, a pravi razmjeri ove noćne more otkrivaju se te noći, kada Lenini roditelji stignu nakon što su skoro 13 godina bjesomučno tražili svoju kćer.

Scenarij za ovaj šestodijelni psihološki triler rezultat je saradnje glavne scenaristice Isabel Kleefeld i Juliana Pörksena, a njih dvoje također rade zajedno i na režiji serije.

Tom Spiess i Friederich Oetker su producenti ove uzbudljive serije psiholoških trilera, koju prati muzikaa Gustava Santaolalle i Juana Luquija.

Veličanstvenu glumačku postavu čine Justus von Dohnányi i Julika Jenkins, uz Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Birge Schade, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger, Özgür Karadeniz i Jeanne Goursaud, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije