Henry Cavill otkrio zašto ne voli snimati scene seksa: 'Ne razumijem ih'

0
Radiosarajevo.ba
Henry Cavill otkrio zašto ne voli snimati scene seksa: 'Ne razumijem ih'
Foto: EPA - EFE / Henry Cavill

Britanski glumac Henry Cavill otkrio je da mrzi snimati scene seksa te je kritizirao njihovu pretjeranu upotrebu u filmovima kao izgovor za gledanje ljudi u oskudnim izdanjima.

Daily Mail je prenio kako je bivšoj zvijezdi Supermana bilo neugodno dok je snimao takve scene tokom svoje karijere.

Kazao je da se one 'prečesto koriste ovih dana' i da ih 'ne razumije'.

Denis Bećirović u Berlinu: BiH je zahvalna Njemačkoj za podršku rezoluciji o genocidu u Srebrenici

Denis Bećirović u Berlinu: BiH je zahvalna Njemačkoj za podršku rezoluciji o genocidu u Srebrenici

"Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Scene seksa mogu biti sjajne u filmu, stvarno mogu pomoći u pripovijedanju priče, ali većinu vremena ljudska mašta će nadvladati. Može biti pomalo odbojno pa vi kažete: 'U redu, ali čemu nam ovo služi osim ideje o goloj osobi'. Nisam ljubitelj pravljenja takvih scena", kazao je Cavill.

Glumac je priznao da je doživio prilično neugodan trenutak tokom scene seksa dok je glumio u seriji Tudori. Neugodu je izazvalo to što je, tada kao 23-godišnjak, dobio erekciju na snimanju.

"To mi se dogodilo samo jednom. Djevojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premjestio 'svoju stvar' u bezopasnu poziciju...", objasnio je.

Inače, glumac se istaknuo igrajući u The Witcheru, Sherlock Holmesu, Enoli Holmes, Tristanu & Isoldi te drugim filmovima i serijama. Ipak, javnosti je najpoznatiji kao Superman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije