Henry Cavill potvrdio glasine, glumit će u rebootu legendarnog filma iz 1986. godine

0
Radiosarajevo.ba
Henry Cavill potvrdio glasine, glumit će u rebootu legendarnog filma iz 1986. godine
Foto: EPA - EFE / Henry Cavill

Dok promoviše svoj najnoviji film Argylle, zvijezda The Witchera Henry Cavill je potvrdio i novi projekat na kojem će raditi. Riječ je o rebootu legendarnog filma Highlander, s kojim se neko vrijeme povezuje.

Kako prenosi Collider, prije nekoliko dana objavljeno je da će reditelj Chad Stahelski početi raditi na filmu Highlander, ali nije objavljeno ko će glumiti glavnog lika.

No, kada su Cavilla na promociji špijunskog filma Argylle pitali hoće li glumiti Connora MacLeoda, dao je potvrdan odgovor. Ispričao je da uskoro započinje treniranje za ulogu i da je jako uzbuđen zbog toga.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

"Uskoro počinje ozbiljan trening. Bit će to dug proces treniranja i jako sam uzbuđen što ću ući u njega. Trenutno vam mogu reći samo toliko. Želim sve držati u tajnosti što je duže moguće", rekao je glumac za Collider.

Highlander se temelji na istoimenom filmu iz 1986. godine u kojem su glumili Christopher Lambert, Sean Connery i Clancy Brown kao besmrtni ratnici koji love jedni druge kako bi prikupili što više moći.

U filmu Connor MacLeod otkriva da je besmrtan nakon što je preživio smrtonosnu ranu iz bitke u 16. stoljeću. Mora se boriti s drugim besmrtnicima i odrubiti im glave kako bi dobio njihovu moć, sve kako bi postao posljednji čovjek, piše Deadline.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije