Šaka u glavu Republike Srpske

Dragan Bursać
Šaka u glavu Republike Srpske
Foto: Printscreen / Sa sjednice
Njihova divljačka poruka je jasna-kada "mali Stanivuković" može dobiti na pravdi Boga šaku u glavu od ministra Lukača i to u Skupšini, šta li tek tebe čeka gologuzi narode, ako ustaneš protiv režima?!

Hljeba, šaka i Skupštine 

Narode dobri i prepošteni srpski, nije ti dosta rijalitija, jeftine zabave makroa i žena noći po kojekakvim "Farmama", "Zadrugama", "Parovima", "Ćirilicama" i ostalim žutim ubleha - rupama medijskim koje potpisuje tandem Milomir i Marić-Željko Mitrović?

Dabome da nije!

Počinje sezona slava, počinje novogodišnje opuštanje, narod želi nešto jače. Nešto što ga može zaista zadovoljiti. Nešto, brate mili, sa okusom krvi, pokojeg zuba izbijenog ili makar zvuk kakvog šamara.

E, pa i dobio je to!

Skandal u Skupštini RS: Ministar policije Lukač ošamario Draška Stanivukovića

U Banjoj Luci nastavljena je vrlo burna sjednica Narodne skupštine RS o Programu reforme Bosne i Hercegovine koji je danas predat u sjedištu NATO-a u Briselu. Nakon više satne svađe predstavnika opozicije i pozicije za govornicu NSRS-a je izašao ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač (SNSD).

Ko god je gledao skupštinsko zasijedanje u Banjaluci u kojem tzv. narodni poslanici pabirče da li je ili nije BiH sa pripadajućom Republikom Srpskom pristupila ANP putu za NATO ili to nije slučaj, ispunile su im se sve želje. Mladi budući republikosrbijanski lav Draško Stanivuković, dobio je prvo papire u lice od strane starog Dodikovog pretorijanca, ministra policije Dragana Lukača. Dabome, jebo papir, bivši specijalac ne bi bio toliko ozloglašen da nije nakon papira počastio Stanivukovića titulom "majmuna", a onda u epic finalu otvorenom rukom polukrošeirao mladca.

Mahanje NATO zastavicom i mlakim pivom

“Istina Bog, pojavila se u skupštinskom kadru poslanica Jelena Trivić koja je u maniru dobe Samarićanke razdvajala (čitaj spriječila) veći incident-opet čitaj- Lukač je mogao pojesti za kasnu večeru dijete Stanivukovića, navodno isprovociran NATO zastavicama.”

Pauza!

Za pivo, lagane grickalice i ostalu mezu-dakako za narod, koji gleda izrežiran šou program između stare SDS i PDP opozicije, koja kao ne želi u NATO i Dodikove pozicije, koja ko biva i jeste i nije potpisla mapu puta. Dakako, pauzu je uzeo jedino narod koji bira navijek isto između četnika u opoziciji, koji bi da se vrate na stare puteve tajkunske slave i tajkuna u vlasti, koji bi nekako da se povijesno uguraju među četnike.

Ovaj polušamar je tek maleni dio teatra apsurda u Republici Srpskoj, izgubljenoj u vremenu i prostoru, negdje između ruske gubernije i realnog i civilizovanog dijela svijeta, na kojeg je sad je to već svima jasno, istim žarom ogorčena i opozicija i vlast.

Trebalo je, eto, samo udesiti malo nasilja, da se sakrije prava stvar.

Jedna dobra Dodikova laž

A prava stvar je da je Dodik  opet prevario svoje biračko tijelo jer BiH nesumnjivo ide u NATO i evropske integracije.

I to je odlično!

Odlično je znati da i Dodik i njegov gruntovno upisan plebs neće praviti problem oko BiH puta u civilizovani dio svijeta. Biće teško, samo iz praktičnog razloga, a to je što za civilizovanim dijelom svijeta kasni Republika Srpska vijek i po. Za ostale tehnikalije, lako ćemo.

No nije odlično to što će prevareni narod opet glasati za Dodikovu kamarilu koja drži taj isti nesrećni plebs u srednjevjekovnom sužanjstvu! I zato ovaj rijaliti.

Zato se u rijalitju, narodu zastrašenom mora dosuti so na ranu ili kortizol u venu. Da vidi narod kako ministar, za vrijeme čije vladavine su i djeca ubijana u Banjaluci, da vidi narod kako taj ministar pesnicom zavodi antiNATO demokratiju u Narodonoj skupštini. A to narod, Bogo moj voli više nego išta. Jer, ako mislite da je šaka u Stanivukovićevoj glavi od strane Dragana Lukača nešto naudila Lukaču ili ste grdno naivini ili niste imali tu neviđenu sreću da živite u Republici Koja To Nije Srpskoj.

Šaka kao uvertira u predizbronu trku

Da ste živjeli, srećni u toj tvorevini, nepogrešivo bi znali da je ovaj papir, pa riječ "majmun", pa šaka tek uvertira, takoreći startni pucanj za predizbornu trku na lokalu.

A u toj trci Stanivuković i comp. imaju mnogo manje šanse do Dodika, Lukača i njihovih satelita. Njihova divljačka poruka je jasna-kada "mali Stanivuković" može dobiti, mrtav hladan šaku u glavu od ministra Lukača i to u Skupšini, šta li tebe čeka gologuzi narode, ako ustaneš protiv režima?!

Objektivno, jebe se i poziciji i opoziciji za NATO paktom. U RS-u, to će ionako izregulisati više instance (čitaj Međunarodna zajednica). Stvar je u sili nepatvorenoj, krkanskoj-kojom se bilda predizborna žurka.

I naivno griješe one koji misle da će Dodikov Kerber Lukač pasti jednom od šamara sličnog. To se jednostavno desiti neće sa ovakvim promišljanjem u plebsa.

A šta misli plebs o siledžiji koji šamara i predstavlja vlast sa jedne strane i opozicinoaru koji se bori protiv NATO pakta sa druge strane, to pitajte u Konzulatu Slovenije. Tamo se prelama demografska linija ništavila. Tamo je niša spasa kroz koju se gura i staro i mlado, da pobjegne iz psihološkog eksperimenta koji se zove Republika Srpska.

Istina, Dodik je narodu ponudio noćas tako potreban i površan rijaliti u njihovom dvorištu bez ukucavnja tzv. roditeljske šifre za PINK i Happy. Konačno su ljudi, o božićnom postu, dobili za svojih 7,5KM i na RTRS-u i na BNTV-u jeftinu, laku i bezbolnu zabavu.

Hoće li Lukač po kućama nastupati?

Ali, narode nesrećni, opasno se TV studio primakao vašim kućama. Moglo bi se desiti, da prije nego što i kažete "NATO"  Stanivuković utrči u vašu kuću, a za njim i Lukač. Samo pripazite da vas ne išamara, čisto onako kao koletararnu štetu.

Hoće li nakon ovoga ministar na psihijatrijsko posmatranje, ili će biti pozvan na odgovornost? Nemojte me zajebavati.

Dobrodošli u Republiku Srpsku!

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" su isključivo lični stavovi autora tekstova i ne odražavaju stavove redakcije portala Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije