Svi prodajni objekti Amko komerca neće raditi prvi dan Bajrama

0
Promotivni tekst
Svi prodajni objekti Amko komerca neće raditi prvi dan Bajrama
Foto: Amko komerc / Amko komerc

Svi maloprodajni objekti Amko komerca ne rade u subotu, 9. jula 2022. godine kada se obilježava prvi dan Kurban bajrama.

Kao i prethodnih godina, Amko komerc ovu odluku sprovodi kako bi zaposlenicima omogućio da bajramske praznike provedu u krugu porodice.

"Ovom malom gestom nastojimo pokazati brigu i zahvalnost prema svim našim zaposlenicima i njihovom velikom doprinosu kompaniji tokom cijele godine. Želimo da svi naši zaposlenici praznične dane provedu uz porodicu i najbliže prijatelje, jer ovi dani su prilika da njegujemo vrijednosti koje nas čine dobrima i koje nas usrećuju“, poručuju iz Amko komerca.

Faruk Šehić: The Road to Hell, dio drugi

Faruk Šehić: The Road to Hell, dio drugi

Iz ove kompanije su podvukli da posebnu pažnju pridaju razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

Naravno, iz Amko komerca su najavili da su u danima praznične kupovine i pripreme za bajramske praznike za sve kupce pripremili bajramska sniženja proizvoda prikladnih za ovaj praznik. Za sve one kupce koji više preferiraju online način kupovine, bajramska sniženja mogu ostvariti i prilikom kupovine na web shopu Amko komerca www.amkoshop.ba ili u nekoj od prodavnica Amko komerc na platformi Korpa.ba.

Kolektiv Amko komerca želi da vam Bajram protekne u zdravlju i dobrom raspoloženju – Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije