Od sada putem Korpa aplikacije namirnice iz Amko komerca stižu za manje od sat vremena

0
Promotivni tekst
Od sada putem Korpa aplikacije namirnice iz Amko komerca stižu za manje od sat vremena
Foto: Amko komerc / Namirnice iz Amko komerca na vašim vratima za manje od sat vremena

Putem Korpa aplikacije namirnice iz vašeg najbližeg marketa Amko komerc od sada možete naručivati online. Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena.

"Prateći trendove modernog načina kupovine, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Ubrzanjem stila života raste potreba za štednjom vremena, a digitalizacijom kupovine i poslovanja kupci naručene proizvode mogu dobiti u kratkom roku nakon narudžbe. Saradnja sa Korpa.ba je nadogradnja usluge online načina kupovine koju je Amko komerc uveo 2020. godine, a sve u cilju da kupcima omogućimo da jednim klikom poruče sve što im je potrebno", istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Putem Korpa servisa za brzu dostavu na vrata, kupcima sa područja grada Sarajeva omogućena je online narudžba i beskontaktna dostava iz 12 Amkovih maloprodajnih objekata za preko 1700 proizvoda iz asortimana: prehrane, kozmetike, hemije i ostalih kućnih potrepština.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice.

Na savremen i jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova.

Korpa i Amko dostavljaju na Vaša vrata!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije