Od sada Korpa i Amko komerc i u Mostaru

1
Promotivni tekst
Od sada Korpa i Amko komerc i u Mostaru
Foto: Amko komerc / Korpa i Amko komerc u Mostaru

Naruči iz Amko komerca već danas putem Korpa aplikacije i očekuj dostavu na kućnu adresu u gradu Mostaru.

Putem Korpa aplikacije namirnice iz vašeg najbližeg marketa Amko komerc od sada možete naručivati online. Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena. Ova usluga je dostupna svim korisnicima na području Sarajeva, a od sada i u Mostaru.

Nekima je odlazak u hipermarket u veću nabavku dobra prilika da uživaju u kupovini i pogledaju nove proizvode na policama, dok je sve više onih koji preferiraju online način kupovine jer time značajno štede svoje vrijeme.

Čović: Dobio sam prijedlog izmjena Izbornog zakona koji je pripremila Trojka. Nećemo to razmatrati

Čović: Dobio sam prijedlog izmjena Izbornog zakona koji je pripremila Trojka. Nećemo to razmatrati

"Digitalne tehnologije i ubrzani način život utjecali su na to da se svakim danom sve veći broj ljudi odlučuje na online kupovinu. Online kupovina je jednostavna, štedi vrijeme i novac, koje nam je danas svima dragocjeno. Prateći te trendove, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Od sada naši kupci i u Mostaru mogu jednim klikom poručiti sve što im je potrebno", istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice.

Na jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije