Svečano otvorenje novog Prodajnog objekta Amko komerca

0
Promotivni tekst
Svečano otvorenje novog Prodajnog objekta Amko komerca
Promo / Amko komerc

Nova poslovnica Amko komerca se nalazi na lokaciji Bulevar Stup, koja u sklopu svojih 2000m² nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Prodajni prostor je uređen tako da prati zahtjeve moderne arhitekture i savremene standarde trgovačkih lanaca.

Trodnevna ceremonija otvorenja nove poslovnice donosi mnogo pogodnosti za naše kupce, ali i najmlađe članove našeg društva:

  • Akcijske cijene i sniženja
  • Poklon pakete
  • Family day sa maskotama i face paintingom za mališane.

“Nova poslovnica Amko komerca predstavlja spoj vrhunskog dizajna i apsolutnog ugođaja prilikom kupovine za sve naše kupce. Koncept je baziran da prati najsavremenije trendove usluge koje kupac može pronaći u trgovačkim marketima. Širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, očekuju vas svaki dan u Amko komercu, a na dan otvorenja smo pripremili poklone za prvih sto kupaca, te brojne druge aktivnosti i iznenađenja. Za naše najmlađe članove smo organizovali i druženje u sklopu 'Family Day-a' gdje će imati mogućnost da se zabave sa maskotama i face paintingom, također za naše mališane smo pripremili i poklone od strane naših dobavljača.”

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Svečano otvoranje novog prodajnog objekta Amko komerca za kupce planirano je u petak 10.12.2021.godine i trajaće do nedjelje 12.12.2021.godine kada će u novootvorenoj poslovnici biti upriličen Family day.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije