Domaći lanac trgovina / Svečano otvorenje novog Prodajnog objekta Amko komerca

06. 12. 2021. u 15:37:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Nova poslovnica Amko komerca se nalazi na lokaciji Bulevar Stup, koja u sklopu svojih 2000m² nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Prodajni prostor je uređen tako da prati zahtjeve moderne arhitekture i savremene standarde trgovačkih lanaca.

Trodnevna ceremonija otvorenja nove poslovnice donosi mnogo pogodnosti za naše kupce, ali i najmlađe članove našeg društva:

  • Akcijske cijene i sniženja
  • Poklon pakete
  • Family day sa maskotama i face paintingom za mališane.

“Nova poslovnica Amko komerca predstavlja spoj vrhunskog dizajna i apsolutnog ugođaja prilikom kupovine za sve naše kupce. Koncept je baziran da prati najsavremenije trendove usluge koje kupac može pronaći u trgovačkim marketima. Širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, očekuju vas svaki dan u Amko komercu, a na dan otvorenja smo pripremili poklone za prvih sto kupaca, te brojne druge aktivnosti i iznenađenja. Za naše najmlađe članove smo organizovali i druženje u sklopu 'Family Day-a' gdje će imati mogućnost da se zabave sa maskotama i face paintingom, također za naše mališane smo pripremili i poklone od strane naših dobavljača.”

Svečano otvoranje novog prodajnog objekta Amko komerca za kupce planirano je u petak 10.12.2021.godine i trajaće do nedjelje 12.12.2021.godine kada će u novootvorenoj poslovnici biti upriličen Family day.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA