! / Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima

19. 02. 2021. u 10:04:00 Promotivni tekst

Shares: 46

Amko komerc dobitnik je prestižne medalje "Jer mi cijenimo svoje kupce", koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS.

ICERITAS nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima. Da bi stekao medalju "Jer mi cijenimo svoje kupce" Amko komerc je prošao strogi proces provjere i detaljno istraživanje ICERTIAS-a. Analizira se ugled kompanije, okruženje i zaposlenici, iskustvo kupaca i povjerenje, te mišljenje i percepcija javnosti o kompaniji.

Povodom ovog prestižnog priznanja, Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca je kazala: "Kao kompanija smo ponosni na naše zaposlenike, jer su posvećeni građenju odnosa sa našim kupcima i poboljšanju usluge koju im pružamo. Ovo priznanje je dokaz da smo na pravom putu, da uspješno ostvarujemo osnovnu viziju naše kompanije usmjerenu na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo kupcima i poslovnim partnerima."

"Zahvaljujemo kompaniji ICERTIAS što je prepoznala napore koje ulažemo da kupcima obezbjedimo kvalitetnu uslugu. Kupci su najvažniji dio uspjeha i temeljni razlog našeg čvrstog držanja prestižne pozicija na bosanskohercegovačkom tržištu svih ovih godina. Nastavit ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi iskustvo kupovine u marketima Amko komerca bilo još bolje. Osjećaj zadovoljstva je još veći kada naši kupci potvrde da smo uspjeli u tome", istakla je Durmo.

ICERTIAS (International Certification Association GmbH) je internacionalna organizacija, osnovana 2011. godine u Švajcarskoj. Bavi se istraživanjem tržišta, s fokusom na otkrivanju i nagrađivanju kompanija koje pružaju najbolje proizvode i usluge svojim korisnicima.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA