! / Objekti Robota, Binga i Amko komerca neće raditi prvog dana Ramazanskog bajrama

12. 05. 2021. u 11:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1236

Maloprodajni objekti uspješnih bh. kompanija Robota, Binga i Amko Komerca neće raditi kada se obilježava prvi dan Ramazanskog bajrama, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Ovom malom gestom ove tri uspješne bh. kompanije nastoje pokazati brigu i zahvalnost prema svim njihovim zaposlenicima i njihovom velikom doprinosu kompaniji tokom cijele godine.

Želimo da svi naši zaposlenici praznične dane provedu uz porodicu i najbliže prijatelje, jer ovi dani su prilika da njegujemo vrijednosti koje nas čine dobrima i koje nas usrećuju“, naveli su, između ostalog, iz Robota, Binga i Amko komerca.

Iz ovih kompanijna su podvukli da posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim razinama.

Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

Naravno, iz ovih kompanija su najavili da su pripremili brojna bajramska iznenađenja, praznična sniženja za sve kupce koji posjete Robot, Bingo i Amko komerc drugog dana Bajrama.

Na OVOM linku možete pogledati spisak trgovina Binga koje neće raditi na dan Bajrama, u četvrtak, 13. maja 2021. godine.

Kolektivi Robota, Binga i Amko komerca, kao i redakcije Radiosarajevo.ba, svim pripadnicim islamske vjeroispovijesti želi da bajramske dane provedu u miru i blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA