Kompanija Amko komerc d.o.o. slavi 26. rođendan

0
Promotivni tekst
Kompanija Amko komerc d.o.o. slavi 26. rođendan
Foto: Amko komerc / Amko komerc slavi 26 godina postojanja

Domaći lanac trgovina Amko komerc d.o.o. 15. novembra obilježava 26 godina uspješnog poslovanja.

"S obzirom na uspjeh u prethodnim godinama poslovanja, ali i društvenoj odgovornosti, Amko komerc je izgradio ugled i povjerenje svojih kupaca kao i poslovnih partnera, te samim tim izrastao u respektabilnu grupaciju. Izuzetno smo ponosni i na činjenicu da su mnoge naše kolege dugi niz godina sa nama kao dio tima Amko komerca, što nas uvjerava da je zalaganje naše firme i čitav sistem poslovanja utemeljen na kvalitenom sistemu podrške i vrednovanja naših zaposlenika", navode iz ove kompanije.

Povodom predstojećeg rođendana sve kupce u Amko marketima očekuje velika rođendanska akcija,  izuzetna sniženja na odabrane asortimane, poklon paketi našim mališanima te mnoga druga iznenađenja.

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

"U periodu od 04.11. do 17.11.2021. godine naše kupce očekuju velika sniženja u sklopu rođendanskog kataloga Amko komerca, gdje će u svim našim maloprodajnim objektima pronaći raznovrstan asortiman po akcijskim cijenama. Za naše kupce pripremamo svojevrstan "Dan brige o sebi" gdje će svi prisutni gosti imati priliku porazgovarati sa fitness trenerom te dobiti savjete kako poboljšati svoje trenutno zdravstveno stanje. Sve zainteresovane pozivamo da nam se pridruže u poslovnici na Jezeru u srijedu 10.11.2021. sa početkom od 13:30-15:30h, a prisutne goste ćemo počastiti zdravim i ukusnim namirnicama.

Dodatno za naše mališane pripremamo "Dječije igre" u poslovnici na Mojmilu u petak 12.11.2021.godine sa početkom od 17h gdje ćemo organizovati kutak za crtanje, mađioničara, face painting i mnoga druga iznenađenja.

Ovaj rođendan će svakako biti ispraćen uz poštivanje svih propisanih mjera, te se iskreno nadamo da će naši posjetioci uživati u svim rođendanskim pogodnostima Amko komerca”, dodali su iz Amko komerca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije