Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Amko komerca

Promotivni tekst
Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Amko komerca
Foto: Amko komerc / Izvlačenje dobitnika

Izvlačenjem sretnih dobitnika drugog kruga nagradne igre „Ljetujmo u BiH – Oslonimo se na svoje“, koja promoviše bh. turizam, naše domaće proizvode i kompanije, završena je i velika nagradna igra Amko komerca. 

U Amko hipermarketu u naselju Mojmilo u Sarajevu, javno su izvučena 64 sretna dobitnika nagradne igre LJETUJMO U BIH - OSLONIMO SE NA SVOJE, koju je Amko komerc zajedno sa domaćim kompanijama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće organizovao kako bi pomogao turizmu naše zemlje. 

U nagradnoj igri koja je počela 01. jula učestvovali su svi kupci koji su na računu od  minimalno  20 konvertibilnih maraka  imali i neki od domaćih proizvoda, partnera  nagradne igre. 

Regularnost izvlačenja pratila je tročlana komisija: Sekretar Udruženja Kupujmo i koristimo domaće gospodin Arnel Hodžić te predstavnici Amko komerca Lejla Hodžić i Fadila Mujkanović – Hasović.  

"Posebno nas raduje činjenica da su naši kupci prepoznali važnost ovog projekta.  Izuzetno smo zadovoljni odzivom kupaca na samu akciju kupovine domaćih proizvoda i promociju bh turizma.  Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika  nagradne igre vrhunac ovog projekta, jer one najsretnije nagradili smo odličnim turističkim aranžmanima u našoj zemlji i poklon vaučerima za kupovinu u trgovinam Amko komerca. 

U ime kompanije Amko komerc, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre, ali i Udruženju Kupujmo i koristimo domaće i  našim poslovnim partnerima  na još jednom zajedničkom projektu  promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i bh turizma", izjavila je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Spisak dobitnika možete pogledati na OVOM LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije