'Prijatelji po računu' - Program koji nagrađuje preporuke

0
Promotivni tekst
'Prijatelji po računu' - Program koji nagrađuje preporuke
Foto: Raiffeisen Bank / 'Prijatelji po računu' Raiffeisen Bank

Klijent ste Raiffeisen banke i željeli biste svoja pozitivna iskustva preporučiti drugima? Pozovite prijatelje da postanu dio Raiffeisen porodice, iskoristite mogućnosti programa "Prijatelji po računu" i uživajte u pogodnostima zajedno.

Riječ je o programu koji nagrađuje preporuke. Namijenjen je svim postojećim klijentima Raiffeisen banke koji imaju minimalno 16 godina, a koji je žele preporučiti svojim prijateljima i pozvati ih da postanu klijenti Banke online apliciranjem za debitnu karticu i Paket usluga po želji. Prihvatanjem preporuke i klijent banke i njegovi prijatelji ostvaruju novčane pogodnosti.

Pitate se šta trebate uraditi? Potrebno je da putem web stranice Raiffeisen banke pristupite linku za preporuku i popunite osnovne podatke. Slijedite dalje korake, podijelite link za preporuku i nakon što Vaš prijatelj aktivira debitnu karticu u poslovnici Banke, te ugovori Paket usluga po želji, ostvarit ćete pogodnosti.

'Prijatelji po računu' Raiffeisen Bank
Foto: Raiffeisen Bank: 'Prijatelji po računu' Raiffeisen Bank

Detaljnije informacije o programu "Prijatelji po računu", iznosu novčanih pogodnosti koje klijent i njegovi prijatelji mogu ostvariti dostupne su na LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije