Učinite sretne dobitke mogućim korištenjem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva

0
Promotivni tekst
Učinite sretne dobitke mogućim korištenjem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva
Foto: Raiffeisen Bank / Nagradna igra: "Transakcije broji i nagrade osvoji!"

Počeo je drugi val nagradne igre Raiffeisen banke "Transakcije broji i nagrade osvoji!"

"Pored toga što neprestano radimo na unapređenju Raiffeisen Mobilnog Bankarstva kako bismo klijentima omogućili lakše, jednostavnije i jeftinije poslovanje s Bankom, odlučili smo dodatno nagraditi one koji nam aktivnim korištenjem ove aplikacije ukažu svoje povjerenje. U toku je drugi val nagradne igre "Transakcije broji i nagrade osvoji!" u okviru koje klijenti mogu osvojiti zaista vrijedne nagrade", izjavio je Kenan Karčić, direktor Centra digitalnog bankarstva Raiffeisen banke te dodao:

"Putem našeg Mobilnog Bankarstva klijentima je Banka dostupna kada god im je to potrebno, a na raspolaganju su im personalizovane usluge i savremene funkcionalnosti za kontrolu i upravljanje vlastitim finansijama. Ujedno, plaćanja putem aplikacije Mobilno Bankarstvo su i vrlo pristupačna uz najpovoljnije naknade za transakcije na tržištu."

Do 31.12. ove godine traje drugi val nagradne igre u kojoj mogu učestvovati postojeći korisnici Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju, zatim novi i postojeći klijenti Banke koji se registruju i aktiviraju ovu aplikaciju, kao i klijenti koji su aplicirali za CLUB paket, te se ujedno registruju i aktiviraju aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo.

U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju mogućnost osvojiti neku od 44 atraktivne nagrade: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica, te Bluetooth slušalice. Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava.

Detaljnije informacije, kao i online zahtjev za Raiffeisen Mobilno Bankarstvo dostupni su na slijedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije