Novo iz Vienna osiguranja VIG: Osiguravamo sve, osim rezultata u fudbalu!

0
Promotivni tekst
Novo iz Vienna osiguranja VIG: Osiguravamo sve, osim rezultata u fudbalu!
Foto: Vienna Osiguranje VIG / Nova kampanja

Dolaskom proljeća stigla je nova kampanja Vienna osiguranja VIG, kojom se skreće pažnja na potrebu i značaj osiguranja života. Pod rediteljskom palicom poznatog bh. režisera Elmira Jukića snimljen je TV spot pod sloganom "Osiguravamo sve, osim rezultata u fudbalu".

"Danas, više nego ikada, u ovom turbulentnom vremenu, prepunom različitih izazova i neizvjesnosti, ukazuje se potreba da budemo odgovorni prema sebi i svojoj porodici, te osiguramo ono što nam je najvrijednije – život i zdravlje. Pravo je vrijeme da se zapitamo šta možemo sami učiniti za svoje bolje sutra i bolju budućnost naših najmilijih.

Takođe, danas kada su kamatne stope na depozite u bankama jako niske ili čak negativne, a inflacija uzima svoj danak, u saradnji sa ekspertima naše matične kompanije Vienna Insurance Group - VIG iz Austrije, kreirali smo proizvod životnog osiguranja Moj kapital, jedini takve vrste na tržištu BiH koji nudi mogućnost realizacije najviših prinosa na uložena sredstva. Kao lideri u inovacijama, osjećali smo obavezu i odgovornost obezbijediti građanima Bosne i Hercegovine adekvatne investicijske opcije te im približiti ponudu proizvoda životnog osiguranja jednaku onoj koju imaju građani razvijenih zemalja.

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Uz to, svjesni da smo svi umorni od teških tema i zasićeni negativnim vijestima, odlučili smo naše poruke prenijeti na šaljiv način. Nadamo se da ćemo uspjeti izmamiti osmijehe na licima", govori gospođa Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Sa više od 330.000 ugovora o osiguranju, Vienna osiguranje VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i više od 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Svi koji su zainteresovani za životno osiguranje mogu ostaviti svoje podatke na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije