Vienna online osiguranje stana uz 40 posto popusta

0
Promotivni tekst
Vienna online osiguranje stana uz 40 posto popusta
Foto: Vienna Osiguranje VIG / Osiguranje stana uz 40 posto popusta

Već smo se kroz mnoge primjere uvjerili kako video nadzor, alarm, blindirana vrata nisu uvijek dovoljni kako bi našu imovinu zaštitili od raznih rizika koje nosi današnjica. Puknuta cijev, poplava, zemljotres, požar i sl. samo su neke od neželjenih situacija kada zbog nesretnog spleta okolnosti, vlastitog ili tuđeg nemara lako postajemo žrtve raznih nezgoda, velikih i neplaniranih troškova.

Nažalost, o ovakvim situacijama počnemo razmišljati tek kada se šteta već desila. Zbog toga je važno na vrijeme obezbijediti sigurnost životnog prostora te bezbjednost najmilijih, jer BITNA je sigurna zaštita.

"Svako od nas dugi niz godina izdvaja finansijska sredstva kako bi mogli uživati u miru našeg doma, no bez prave sigurnosti stvari poput elementarnih nepogoda ili nepažnje u tren oka mogu to uništiti. Danas, kada se sve oko nas brzo kreće, ne možemo uvijek odvojiti vrijeme i lično se pobrinuti za sigurnost našeg životnog prostora. Zbog toga smo obogatili naš web shop te omogućili brz i efikasan način online ugovaranje osiguranja stana. Svjesni odgovornosti da kao vodeći osiguravatelj najvrijednijeg – života i zdravlja trebamo pružiti najbolju uslugu našim osiguranicima te najpovoljnije uslove primjerene trenutnim životnim okolnostima, za sve koji ugovore Vienna online osiguranje stana obezbijedili smo dodatnih 40 posto popusta." – istakao je Boris Brković, Direktor Sektora prodaje i marketinga u Vienna osiguranju VIG.

Suspendovane sudije i tužioci zaradili više od 800.000 maraka

Suspendovane sudije i tužioci zaradili više od 800.000 maraka

Vienna osiguranje d.d. VIG je jedan od vodećih osiguravatelja u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Takođe je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Svi kojima je BITNA sigurna zaštita te žele svoj stan osigurati uz 40% popusta, mogu to uraditi u par jednostavnih klikova na Vienna online shopu ili mogu ostaviti svoje kontakt podatke na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije