Mostarska podružnica Vienna osiguranja VIG na novoj adresi

0
Promotivni tekst
Mostarska podružnica Vienna osiguranja VIG na novoj adresi
Promotivni tekst / Vienna osiguranja VIG na novoj adresi

U Mostaru, 23. oktobra obilježeno je otvaranje nove podružnice Vienna osiguranja VIG koja se od sada nalazi na adresi Kralja Petra Krešimira IV 14a

U skladu sa trenutnom zdravstveno-epidemiološkom situacijom u zemlji, otvaranje moderno uređenog prostora podružnice održano je samo u krugu predstavnika Vienna osiguranja VIG, a svečanu vrpcu presjekla je Izvršna direktorica Vienna osiguranja VIG, gospođa Mersiha Korjenić.

„U skladu sa rastućim potrebama naših klijenata, odlučili smo našu podružnicu Mostar preseliti u još atraktivniji, moderniji prostor i time učiniti još jedan iskorak u približavanju naših usluga što većem broju građana grada Mostara. 

 Vienna osiguranja VIG na novoj adresi - undefinedPromotivni tekst:  Vienna osiguranja VIG na novoj adresi

Iako orijentisani na uspostavljanje digitalnih kanala komunikacije, mi ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji na tradicionalan način, putem podružnica žele da ostvaruju kontakte sa nama. Naravno, u ovom trenutku skrećemo pažnju na propisane epidemiološke mjere i nove obrasce ponašanja te molimo da se isti poštuju i dosljedno primjenjuju sve dok su na snazi,“ istakla je tokom svog obraćanja gopođa Korjenić.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Vienna osiguranja VIG u terminima od 08 do 16 svakog radnog dana te su telefoni, e-mailovi i drugi kanali komunikacije sa klijentima ostali nepromijenjeni.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije