Nagradna igra sa Vienna osiguranjem: Napravi zdravu "Najcool užinu!"

Promotivni tekst
Nagradna igra sa Vienna osiguranjem: Napravi zdravu "Najcool užinu!"

Već treću godinu zarednom Vienna osiguranje VIG realizuje društveno odgovorni projekat "U zdravoj školi zdrava djeca" kojim aktivno doprinosi unapređenju zdravih prehrambenih navika učenika osnovnih škola u BiH.

U sklopu ovogodišnjeg projekta uputili su poziv školarcima i nastavnicima da okupe tim (tri do pet učenika), osmisle svoju zdravu Najcool užinu!, prijave za učešće u projektu te osvoje vrijednu nagradu.

Broj timova po školama nije ograničen, zato su pozvani svi školarci da se prepuste mašti i pošalju svoje ideje o tome šta je to za njih zdravo i šta bi rado jeli na velikom odmoru.

Oni najkreativniji, sa najboljim receptima i idejama na temu „Najcool užina!“, imat će priliku da uz podršku kuhara pripreme svoju zdravu užinu u jednoj od najgledanijih TV kulinarskih emisija u BiH, a najbolji od najboljih će osvojiti nagradni fond u vrijednosti od 5.000 KM za renoviranje/opremanje kuhinje u školi iz koje dolaze.

Dodatno, u novoopremljenoj kuhinji će biti u prilici da sa profesionalnim kuharima pripreme „Najcool užinu!“ za raju iz škole.

Svi zainteresovani timovi mogu dostaviti svoje recepte „Najcool užine!“ na e-mail: info@viennaosiguranje.ba ili na adresu: Vienna osiguranje d.d, Fra Anđela Zvizdovića 1/9 A, 71.000 Sarajevo, najkasnije do 29. aprila 2019. godine.

Prijavni obrazac se nalazi na web stranici: www.viennaosiguranje.ba

Vienna osiguranje VIG je vodeće društvo za životna osiguranja u BiH koje se sa više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju te aktivom vrijednom preko 160 miliona BAM, svrstava među TOP 3 osiguravajuće kuće u BiH.

Za ostvarene rezultate u 2018. godini, ugledni Global Brand Magazine iz Velike Britanije je proglasio Vienna osiguranje VIG za Najbolje životno osiguranje u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije