Loto 6/39 Specijal: Putovanje u Dubai i podjela kompletnog fonda dobitaka posljednjeg kola u mjesecu

0
Promotivni tekst
Loto 6/39 Specijal: Putovanje u Dubai i podjela kompletnog fonda dobitaka posljednjeg kola u mjesecu
Foto: Lutrija BiH / Loto 6/39 Specijal

Lutrija Bosne i Hercegovine nastavlja donositi uzbuđenje i radost svojim igračima širom zemlje, a posebno kada je u pitanju izdanje - LOTO Specijal. Ovo posebno izdanje obećava ne samo podjelu komplet nog fonda dobitaka tog kola, već i priliku za jedinstveno putovanje u luksuzni Dubai.

Ključna atrakcija je svakako putovanje za dvoje u Dubai, destinaciju poznatu po svojoj raskoši, modernosti i fascinantnoj arhitekturi.

Ono što čini Loto 6/39 Specijal posebnim je odluka o podjeli kompletnog fonda dobitaka tog kola. To znači da će svi dobitnici dijeliti ukupan fond, što povećava šanse svakog pojedinog igrača da osvoji vrijednije novčane dobitke.

Izvlačenje dobitaka Loto 6/39 Specijal je u 104. kolu, koje je na rasporedu u subotu 30. decembra, a uplatu sretnih kombinacija brojeva igrači mogu izvršiti već od srijede 27. decembra.

Uplatu kombinacija igrači mogu izvršiti do 17:30 sati na dan izvlačenja i to na uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem ONLINE platforme eNovčanik ali i kod ovlaštenih zastupnika. Cijena jedne kombinacije brojeva za LOTO 6/39 Specijal iznosi 1,00KM.

Igrači koji su izvršili pretplatu za osam kola unaprijed, kombinacija brojeva u posljednjem kolu u mjesecu će se obračunavati po cijeni od 1,00 KM, dok za sva ostala kola cijena kombinacije ostaje nepromijenjena i iznosi 0,70 KM.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine naglašavaju da će se u narednu subotu izvući i posljednje ovogodišnje putovanje za dvije osobe, te pozivaju igrače da prate web stranicu Lutrije BiH jer u narednoj godini očekuju se nove nagrade i nova uzbuđenja u igri LOTO 6/39.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije