Lutrija BiH: Večeras sa osmijehom uz Loto Specijal!

0
Promotivni tekst
Lutrija BiH: Večeras sa osmijehom uz Loto Specijal!
Foto: Lutrija BiH / Loto 6/39 specijal

Svaki ljubitelj igara na sreću zna da je svaka igra prilika za osvajanje nekog novčanog dobitka. Lutrija Bosne i Hercegovine od sada nudi nešto posebno, a to je LOTO 6/39 Specijal koji će se realizovati svakog posljednjeg kola u mjesecu. U LOTO Specijalu igrači imaju razlog više da učestvuju u potrazi za srećom jer kompletan fond dobitaka posljednjeg kola u mjesecu igre LOTO 6/39 se dijeli svim sretnim dobitnicima, bez obzira da li je u tom kolu izvučen glavni dobitak - JACKPOT.

Prvo izvlačenje dobitaka LOTO 6/39 Specijal je večeras, a sretnu kombinaciju brojeva igrači su mogli uplatiti već od nedjelje 29. oktobra. Uplatu kombinacija igrači mogu izvršiti danas do 17:30 sati na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem ONLINE platforme eNovčanik ali i kod ovlaštenih zastupnika. Cijena jedne kombinacije brojeva za LOTO 6/39 Specijal iznosi 1,00 KM.

Igrači koji su izvršili pretplatu za osam kola unaprijed, kombinacija brojeva u posljednjem kolu u mjesecu će se obračunavati po cijeni od 1,00 KM, dok za sva ostala kola cijena kombinacije ostaje nepromijenjena i iznosi 0,70 KM.

Izvlačenje brojeva je večeras u 19:10 sati u programu Federalne televizije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije