LOTO 6/39 SPECIJAL: Lutrija BiH dijeli kompletan nagradni fond posljednjeg novembarskog kola

0
Promotivni tekst
LOTO 6/39 SPECIJAL: Lutrija BiH dijeli kompletan nagradni fond posljednjeg novembarskog kola
Foto: Lutrija BiH / LOTO 6/39 SPECIJAL

Lutrija BiH će svim sretnim dobitnicima u utorak 28. novembra u 95. kolu igre Loto 6/39 podijeliti kompletan nagradni fond ovog kola.

Igrači svoje sretne brojeve za 95. kolo ove igre mogu uplatiti od nedjelje 26. novembra, a izvlačenje brojeva je u utorak 28. novembra u direktnom prenosu na Federalnoj televiziji sa početkom u 19:10 sati.

Uplata brojeva na dan izvlačenja trajati će do 17:30, a sretne brojeve igrači mogu uplatiti na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem eNovčanika, te kod ovlaštenih zastupnika.

Cijena jedne kombinacije brojeva za posljednje kolo u mjesecu LOTO 6/39 Specijal iznosi 1,00 KM, dok za sva ostala kola cijena kombinacije ostaje nepromijenjena i iznosi 0.70 KM.

Lutrija BiH je ovom gestom odlučila nagraditi vjerne igrače i dodatno podići uzbuđenje u ovoj tradicionalnoj igri na sreću, uz mogućnost osvajanja vrijednih novčanih dobitaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije