Sarajevo na Koševu deklasiralo Rudar

0
Radiosarajevo.ba

Fudbaleri Sarajeva danas su na Koševu, u meču 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, sa velikih 6:0 deklasiralo Rudar iz Prijedora.

Nastavili su tako momci Aleksandra Vasoskog potjeru za Borcem, koji je trećeplasirani, a to je mjesto koje na kraju sezone sigurno vodi u Konferencijsku ligu. Ponovo su uspjeli da rivalu utrpaju šest golova, pošto su, podsjećamo, istim rezultatom nedavno savladali i Posušje, piše SportCentar.

Sarajevo je četvrtoplasirano s 39 bodova, treći Borac ima samo tri više, a nije nerealno sada ni da bordo i banjalučki tim stignu i prestignu očajni Tuzla City, koji ima 45 bodova i drugi je na tabeli.

Katar najavio sve oblike podrške u procesu potrage za iranskim predsjednikom i šefom diplomatije

Postalo je već tipično za Sarajevo da na fantastičan način ulazi u utakmicu, a nije drugačije bilo ni danas. Ovaj put je bordo tim u 3. minuti stigao do gola preko Asmira Suljića. Hamza Čataković je tada izašao sam pred golmana gostiju, pogodio stativu, a na odbijenu loptu natrčava Suljić i šalje je u gol za 1:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak