Žena svaki dan jela jednu kašičicu kurkume i meda: Evo šta joj se desilo nakon mjesec

1
Radiosarajevo.ba
Žena svaki dan jela jednu kašičicu kurkume i meda: Evo šta joj se desilo nakon mjesec

Donosimo vam iskustvo jedne devojke koja je konzumirala mješavinu meda i kurkume mjesec dana.

"Prije nešto više od mjesec dana došla mi je mama u goste i donijela teglicu nečega što je podsjećalo na med, pa mi je sva ushićena to dala u ruke i rekla: "Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kaščicu, pročitala sam na internetu da je sjajno".

Žena je u stvari smućkala med i kurkumu i djevojka je riješila da pojede tu teglicu zlatne mješavine u slast u narednom periodu. Tako je, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje.

Važna informacija: Od večeras kreće obaranje pritiska vode u ovim dijelovima Sarajeva

Ispostavilo se da ovaj recept nije bio još jedna prazna priča sa interneta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate.

"Već u prvih nekoliko dana osjetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije.

Salma Hayek otkrila tajni sastojak koji stavlja u svoj sok - isprobajte recept

Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primjetila sam i da nemam napade gladi, koji su pre toga bili česti. Također, za čitav mjesec koliko sam konzumirala mješavinu meda i kurkume nijednom me nije zaboljela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Sve u svemu – moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osećala ovako dobro", ispričala je, javlja Krstarica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak