Fitness influenserica pokazala istinu iza savršenih fotografija na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Fitness influenserica pokazala istinu iza savršenih fotografija na Instagramu
Jeste li ikada pregledavali objave omiljenih blogera i zapitali se kako uspijevaju izgledati tako savršeno ili su uvijek sretni? Fitness influenserica Nina Zeiler odlučila je razbiti taj mit i otkriti što se krije iza fotografija.

“Smiješno je kako možeš dobiti osjećaj da poznaješ ljude koje pratiš na društvenim mrežama. Vidiš kako žive, kakvi su, kako se osjećaju. Je li to stvarno”, upitala se u opisu fotke u kojoj pozira u sportskom grudnjaku i tajicama.

Napisala je da se na prvoj fotografiji vidi fit, jaka i samopouzdana plesačica. Na drugoj fotki je ono što se ne vidi, a to je da živi s hroničnom bolesti, često je naduta i nesigurna zbog toga i tjeskobna.

“Da, ja sam u svijetu fitnessa, plesačica, fleksibilna i imam snagu, ljubav kojima promoviram samopouzdanje zbog tijela i dijelim sreću. Ali tko god misli da je to sve o meni i mom životu, u krivu je”, dodala je.

Otkrila je još neke detalje o svom životu koje ne prikazuje i o kojima ne govori u svojim objavama.

“Ne dijelim vlastite frustracije zbog svoje bolesti, problemima na dnevnoj bazi s kojim se nosim kako bih bila dovoljno zdrava. Osjećaj da nisam dovoljno jaka progoni me tijekom svakog treninga”, otkrila je.

Zeiler je tako otkrila da su i influenceri ljudi od krvi i mesa koji imaju loše dane, nesigurnosti i probleme te životne lekcije na kojima uče.

"Upamtite da vidite samo pet posto nečijeg života”, zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak