Tatjana Dragović prijavila policiji bivšeg supruga: Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio

0
Radiosarajevo.ba

Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića, iznijela je niz optužbi na račun slavnog tenisera, a jedna od njih je da ju je hvatao za vrat i gušio.

Goran Ivanišević nikako da izgladi odnose sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović sa kojom ima dvoje djece. I dok je kćerka odlučila da živi sa majkom, sin je gotovo stalno sa Ivaniševićem.

Bivši supružnici prolaze kroz stresan period, a Dragovićeva je vrlo često iznosila ne tako lijepe stvari koje su bile vezane za njihov zajednički život. U svakoj od njih Ivanišević je prikazan kao nasilnik, a u novom intervjuu za Nacional - na čijoj se naslovoj strani nalazi ekskluzivna ispovijest Dragovićeve - istakla je da ju je Splićanin gušio i hvatao za vrat.

Parlament BiH odlučio da razmatra Prijedlog zakona o budžetu: Srđan Amidžić objasnio zašto je hitno

Ona je detaljno opisala uznemiravanje koje trpi u posljednje vrijeme, a koje je prijavila policiji.

"Prije nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gdje stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Iduća dva dana to se ponovilo. Simbolično je da se taj incident dogodio u vrijeme kada je naša kćerka Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine", navela je hrvatska manekenka i preduzetnica.

Hrvatski mediji: Goran Ivanišević blokira imovinu i račune bivše supruge

Inače, Dragovićeva i Ivanišević već određeni period ne mogu da se dogovore okoimovine, a krajem prošle godine bivši trener Novaka Đokovića je tužio bivšu suprugu i njihovu kćerku zbog spornog stana.

Što se tiče prijave za porodično nasilje, kaznena prijava je odbačena i o tome sama Tatjana nije bila obaviještena čime je napravljen veliki propust, piše Blic.

"Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki Grand Slam, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", bilo je posljednje što je Ivanišević rekao o ovom slučaju prošle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak