Hrvatski mediji: Goran Ivanišević blokira imovinu i račune bivše supruge

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatski mediji: Goran Ivanišević blokira imovinu i račune bivše supruge
Foto: EPA - EFE / Goran Ivanišević

Hrvatski magazin Nacional je dobio na uvid ključni dokument koji jasno pokazuje da je odluka suda da blokira račune Tatjane Dragović, bivše supruge proslavljenog tenisera, a koja traje godinu dana, neosnovana i krajnje pristrana u korist Ivaniševića.

Imovina i računi Tatjane Dragović, bivše supruge nekadašnjeg proslavljenog tenisera Gorana Ivaniševića, već duže od godinu dana blokirani su privremenom mjerom koju je na Ivaniševićev zahtjev donio sud, u sklopu mučnog javnog razvoda nekad vrlo eksponiranog bračnog para.

Hrvarski magazin Nacional je tokom protekle sedmice na uvid dobio ključni dokument koji po svemu sudeći jasno dokazuje da je blokada računa, pa makar i privremenom mjerom, bila neosnovana – kao što je Tatjana Dragović cijelo vrijeme tvrdila.

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

Radi se o finansijskom vještačenju kompanije Centar za finansijska vještačenja, koju su u nizu drugih predmeta angažirali razna državna tijela i samo Hrvatsko državno tužilaštvo, a koje precizno analizira promet na bankovnom računu koji su godinama zajednički koristili Ivanišević i Dragović.

Tim vještačenjem detaljno su analizirani i prometi na hrvatskim računima dvoje bivših supružnika te je njegov zaključak krajnje eksplicitan i vrlo jasan: Tatjana Dragović ne samo da nije potkradala bivšeg supruga, kako on tvrdi, nego je u periodu od 2015. do 2022. godine potrošila znatno manje novca nego što joj po bračnom sporazumu pripada, prenosi Nacional.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije