Otkrivene uznemirujuće poruke koje je Goran Ivanišević slao bivšoj supruzi

1
Radiosarajevo.ba
Otkrivene uznemirujuće poruke koje je Goran Ivanišević slao bivšoj supruzi
Foto: EPA-EFE / Goran Ivanišević

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević već nekoliko sedmica 'vodi rat' sa svojom bivšom suprugom Tatjanom Draganović, a hrvatski portal Nacional je došao u posjed nekoliko izrazito uznemirujućih poruka između ovog dvojca. 

Prema porukama koje su objavljene, Goran Ivanišević se jako loše odnosio prema svojoj bivšoj supruzi, ali i prema njihovoj djeci. 

"Najbolja stvar što sam napravia u ovih 15 godina je šta san te privaria, al' sam nažalost napravia grešku šta san ponovo bia s tobom", navodno je Ivanišević poslao svojoj bivšoj supruzi 2021. godine. 

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

"Jadnice jadna. Ku*ko prokleta. Smradu… Najveće je čudo da se osoba kao ti može uopće nazvati majkom....iz uz sve to tebe i onog malog isprdka i tvoje dijete san financira i hranio", navodno je sadržaj jedne od uznemirujućih poruka koje je slao slavni teniser iz Hrvatske. 

Podsjetimo, on se na svom Instagram profilu oglasio 17. oktobra gdje je objavio: "Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. (Tatjana Dragović, op. a.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova... Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki Grand slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije