Sylvester Stallone objavom posvećenoj supruzi raznježio fanove

1
Radiosarajevo.ba

Slavni hollywoodski snagator Sylvester Stallone raznježio je svoje pratioce novom objavom posvećenoj supruzi Jennifer Flavin.

Uz njihove fotografije iz mladosti čestitao joj je rođendan, a posvetio joj je i dirljive riječi.

"Sretan rođendan mojoj ženi, Jennifer! Ja i djeca mislimo da si apsolutno nevjerovatna. Volimo te zauvijek!", napisao je.

Napad na igralištu u BiH: Povrijeđena dva 19-godišnjaka i 15-godišnjak

Na jednoj od fotografija koju je podijelio slavni glumac, u pozadini se vidi i crnogorski poluotok Sveti Stefan, na kojem je glumac boravio sa svojom porodicom, 1990. godine.

Do 90-ih godina 20. vijeka Sveti Stefan je ugostio brojne slavne ličnosti, kao što su Sophia Loren, Kirk Douglas, Claudia Schiffer, kao i članove engleske kraljevske porodice i mnoge druge.

No, vratimo se Stalloneovoj poruci. Godine 2022. ovakve izlive i izjave poznati par nije imao. Krajem ljeta, Jennifer je podnijela papire za razvod od glumca nakon 25 godina braka.

Ipak, pronašli su zajednički jezik te je njima blizak izvor tada otkrio da su se sastali i odlučili da riješe probleme.

"Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su izuzetno sretni", rekao je izvor.

Stallone je nakon svega na društvenim mrežama objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćerke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak