Sylvester Stallone na meti optužbi, glumce nazivao "debelim" i "ružnim"

0
Radiosarajevo.ba
Sylvester Stallone na meti optužbi, glumce nazivao "debelim" i "ružnim"
Foto: Tulsa World / Stallone na setu "Tulsa Kinga"

Legendarni glumac Sylvester Stallone optužen je da je omalovažavao kolege na snimanju serije Tulsa King.

Paramount istražuje tvrdnje da je Stallone navodno koristio omalovažavajući jezik o glumcima iz pozadine na setu, rekli su izvori za CNN.

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stallone optužen da je neke glumce koji su radili kao statisti na snimanju TV serije nazivao "ružnima", "kacom masti" i "debelim tipom sa štapom", tvrde dva izvora bliska seriji.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

"Dovedite lijepe mlade djevojke da budu oko mene", navodno je Stallone rekao reditelju serije, stoji u drugoj objavi na društvenim mrežama.

Oba produkcijska izvora rekla su CNN-u da nisu podnesene službene žalbe protiv Stallonea ili reditelja.

Craig Zisk, reditelj i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da "nisu izrečene takve uvrede".

Čini se da su objave na društvenim mrežama s pojedinostima o optužbama poticale iz Facebook grupa o iskustvima glumaca na snimanju Tulsa Kinga, ali su dospjeli u javnost kada je televizijska scenaristkinja Julie Benson na X-u podijelila navodne snimke ekrana. Iako ne radi na Tulsa Kingu, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u seriji.

Benson je također izjavila da je agent za statiste prestao da radi na seriji, podijelivši snimak ekrana e-pošte za koju se čini da je napisala agentkinja za kasting Rose Locke.

"Dala sam ostavku zbog očito toksičnog okruženja u koje mi nije bilo ugodno staviti sebe ili pozadinske umjetnike", navodno je napisala.

"Stvar se sada istražuje kroz intervjue s glumcima i ekipom, dok se produkcija nastavlja. Nedavno je počelo snimanje druge sezone i istraga ni na koji način ne mijenja planove snimanja", rekao je jedan izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije