Ne može podnijeti da ju je glumac ostavio zbog mlađe: Bivša žena maltretira mu zaručnicu

0
Radiosarajevo.ba
Ne može podnijeti da ju je glumac ostavio zbog mlađe: Bivša žena maltretira mu zaručnicu
Foto: EPA-EFE / Alice Evans i Ioan Gruffudd

Jedan od najmučnijih i najprljavijih razvoda u Hollywoodu počeo je kao predivna ljubavna priča, no kad je ljubavi nestalo, bivši zlatni par prestao je birati načine da napakoste jedno drugom.

Radi se o glumačkom paru Alice Evans i Ioana Gruffudda koji su se zaljubili na setu popularnog filma 102 Dalmatinca iz 2000. godine.

Njihova ljubavna idila potrajala je do 2021. godine kad je Alice otkrila da se njih dvoje razvode u dramatičnoj objavi u kojoj je napisala da će njen suprug 'napustiti porodicu' i da joj je rekao da je 'više ne voli'.

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Ono što je uslijedilo, može se mjeriti s bilo kojom sapunicom, a Alice je rijetko propuštala priliku da na društvenim mrežama iznese prljavi veš i oblati sad već bivšeg supruga nakon što je saznala da ima novu, 20 godina mlađu djevojku, s kojom ju je navodno i varao.

"Želim vam se zahvaliti za svu ljubav i podršku koju sam primila. Vjerujem da je došlo vrijeme da se otkriju nasilnici i zlostavljači jer oni imaju moć samo kada su skriveni u tami", započela je Wallace svoju objavu u kojoj tvrdi da je Evans prekršila trogodišnju zabranu prilaska koja joj je izrečena u augustu 2022.

"Dana 13. novembar 2023. u 10:56 po vremenu u L.A.-u, primila sam e-mail od detektiva u kojoj me obavještava da je trenutna istraga pronašla telefonski broj osobe koja je povezana s barem jednim od lažnih računa koji se koriste za uhođenje, uznemiravanje i klevetničke tvrdnje", nastavila je pa priložila 4512 stranica vrijednih postova na društvenim mrežama u kojima je Evans spominjala nju ili Gruffudda.

Gruffudd je također prethodno u sudskim podnescima tvrdio da vjeruje da je Evans prekršila nalog koji joj je branio da ga tri godine spominje na društvenim mrežama. "Na X-u je otvoren niz anonimnih računa koji su Biancu i mene imenovali kao 'zlostavljače djece' i iznosili klevetničke tvrdnje... Alice je objavila hiljade lažnih, prijetećih i uznemirujućih objava o meni na društvenim mrežama...", kazao je.

Pravna drama između Angeline Jolie i Brad Pitta:  Advokati iznijeli dokaze za zlostavljanje?

Pravna drama između Angeline Jolie i Brad Pitta: Advokati iznijeli dokaze za zlostavljanje?

Naime, Wallace je na meti hejtera na društvenim mrežama otkako su 2021. godine ona i Gruffudd potvrdili romansu, zbog čega ih je i Evans optužila za aferu. Uz to, Wallace je tada bolovala od multiple skleroze, a kako je liječenje i nošenje s komentarima mržnje utjecalo na nju, podijelila je na svom Instagramu.

Iako je Alice često imala ispade, Ioan je većinom šutio, no u sugustu je tražio zabranu pristupa prilaska za bivšu suprugu zbog porodičnog nasilja. U zahtjevu, koji je podnio sudu, želi da se glumica ne smije njemu ni njegovoj djevojci Bianci približiti na manje od 100 metara. Osim što mu neće smjeti prići, Alice ga ne smije sljedeće tri godine spominjati na društvenim mrežama niti joj je dopušteno objavljivati privatne poruke njihovim kćerkama Ellie i Elsie koje im Gruffudd pošalje.

Do preokreta je došlo početkom juna kad su strani mediji objavili da je 13-godišnja Ella, starija kćerka para, s majkom zatražila zabranu pristupa ocu i njegovoj novoj djevojci, također kao razlog navodeći porodično nasilje. Djevojčica je također podnijela zahtjev za zaštitu od uznemiravanja prema Bianci Wallace.

Angelina Jolie optužuje Brada Pitta za zlostavljanje "koje je počelo mnogo prije incidenta u avionu"

Angelina Jolie optužuje Brada Pitta za zlostavljanje "koje je počelo mnogo prije incidenta u avionu"

Kako prenosi Daily Mail, do ovog je došlo nakon incidenta u domu Gruffudda i Wallace u Los Angelesu gdje je sedmicu prije toga djevojčica s mlađom sestrom Elsie bila u posjetu ocu.

U sudskim dokumentima u koje su novinari Daily Maila dobili uvidi, Gruffudd je naveo da je Alice vrištala na njega ispred njegovog doma u Los Angelesu te ga nazvala 'je***im zlostavljačem' i 'zlostavljačkom 'pi***m' dok je to gledala i slušala njihova 13-godišnja kćer.

Također je naveo da je da je ona prekršila zabranu prilaska i pokazala mu se bez donjeg veša kad joj je vraćao djecu.

Gruffudd također tvrdi da ga je Evans jednom prilikom optužila da joj 'oduzima djecu', nazvavši ga 'je***om p***om' i 'zlim' te da je rekla Elli da je ne želi vidjeti vičući: "Bebe se mogu zauzeti za mene ili mogu odje***i".

Zaprijetila mu je, tvrdi on, da će reći advokatu da ju je udario i da će sve biti kao 's Johnnyjem Deppom i Amber Heard' i da 'neće završiti dobro za njega'.

Zvijezda 'Beverly Hillsa' razvodi se poslije 18 godina braka

Zvijezda 'Beverly Hillsa' razvodi se poslije 18 godina braka

Naveo je i da je njihova kćerka Ella prolila mlijeko na krevet u kojem on spava s novom djevojkom i ispisala prostotu te da je prolijevala senf po kuhinji.

U dokumentima još stoji da je Alice objavila 'hiljade lažnih, prijetećih i uznemirujućih objava' o njemu, da njihovu kćerku Ellu školuje kod kuće, ali da mu o tome 'ne pruža nikakve informacije' da se ona upleće u psihoterapiju djevojčica i da zbog toga propuštaju terapiju te da je Ella istresla zobene pahuljice iz vrećice njemu na glavu što ga je 'ostavilo u šoku', prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije