Charles Pearce nestao nakon razvoda od Elle Dvornik: Sad je odlučio progovoriti

0
Radiosarajevo.ba
Charles Pearce nestao nakon razvoda od Elle Dvornik: Sad je odlučio progovoriti
Foto: Instagram / Ella Dvornik i Charles Pearce

Nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella Dvornik razveli, Charles Pearce prorijedio je objave na društvenim mrežama. 

U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri, a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije. Osim toga, on je obrisao sve fotografije na kojima su bila njihova djeca, a 'očistio' je i Instagram Storyje pa se čini kako će se oba roditelja pridržavati odredbe

Sad se oglasio na društvenim mrežama, a objavu je posvetio istarskom mjestu Bale, gdje su on i Ella u danima braćne sreće kupili kuću. Podijelio je video violončelista Stjepana Hausera koja prikazuje ljepote tog pitoresknog mjesta.

BHmeteo upozorava: Ko planira roštiljati za 1. maj, morat će požuriti

BHmeteo upozorava: Ko planira roštiljati za 1. maj, morat će požuriti

"Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja", napisao je Charles i tako otkrio da je i dalje vezan uz to mjesto.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", rekla je za Story u augustu prošle godine, piše Story.hr.

Podsjećamo, Charles i Ella zaručili su se u Japanu 2016. godine, a u novembru 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije