Novinari posjetili butik Meline Džinović: Radnica otkrila šta se dešava u posljednje vrijeme

4
Radiosarajevo.ba
Novinari posjetili butik Meline Džinović: Radnica otkrila šta se dešava u posljednje vrijeme
FOTO: Screenshot / Melina Džinović

Modna kreatorka Melina Džinović i njen bivši suprug, poznati pjevač Haris Džinović već sedmicama su glavna tema svih medija. Iako je sve na prvi pogled izgledalo idelno, ljubavni život poznatog para se raspao prije više od godinu i pol dana, naveo je pjevač za medije.

Haris i Melina Džinović su se sa djecom u luksuznu vilu na Senjaku uselili 2021. godine, a prema riječima poznatog pjevača, Melina je dom napustila krajem 2022. godine, te od tada više ništa nije isto.

On je također naveo i da je njegova sada već bivša supruga pokupila sav nakit, torbe i garderobu, te da odavno živi svoj život, kao i da se sa sinom Kanom nije čula više od mjesec dana.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Vijest o razvodu šokirala je kompletnu javnost, a Haris je odlučio da u više intervjuu za domaće medije iznese sav prljav veš iz njihovog odnosa dok se Melina ovim povodom nije oglašavala.

Novinari su odlučili da posjete butik 'Hamel' koji je u vlasništvu Meline Džinović više od deset godina. Tamo je bila radnica koja nam je rekla da se Melina slabo pojavljuje u butiku, kao i da u skorije vreme nije dolazila.

Kome će pripasti luksuzna vila od 2.000.000 eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović?

Kome će pripasti luksuzna vila od 2.000.000 eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović?

Podsjetimo, haljine Meline Džinović nosile su svjetske zvijezde poput Sharon Stone, Jennifer Lopez i Paris Hilton, a u medijima se šuškalo da joj je u tome da dođe do njih pomogla njena kuma Slavica Ecclestone, inače bivša supruga kralja Formule 1 Bernie Ecclestone, inače Harisova višedjecenijska prijateljica.

Haris i Melina vjenčali su se poslije desetak godina veze i dvoje djece na jahti usidrenoj u Dubrovniku, među odabranim zvanicama, a Harisov kum bio je jedan od najbogatijih biznismena u regionu Philip Zepter, prenosi Nova.

Također, Melina Džinović je u ponedjeljak uvečer, 1. aprila, upala u vilu u kojoj je nekada živjela sa pjevačem Harisom Džinovićem i djecom. Haris je pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na mjesto događaja, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu zatim privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije