Kome će pripasti luksuzna vila od 2.000.000 eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović?

2
Radiosarajevo.ba
Kome će pripasti luksuzna vila od 2.000.000 eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović?
Foto: Printscreen / Haris Džinović

Razvod muzičara Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović puni stupce regionalnih medija već mjesecima. Mnogi se zato pitaju kome će pripasti vila na Senjaku koju je pjevač gradio od 2017. godine i u koju se porodica uselila 2021. godine.

Kako pišu srbijanski mediji, Džinović je u vilu uložio dva miliona eura. Prije nego što se pročulo za razvod, mediji su pisali da je Džinović prodaje

Radovi su, navodno, trajali tako dugo jer je Haris stalno mijenjao nacrte, te su se već izgrađeni zidovi morali rušiti kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, koji je trebao dijeliti sa suprugom i njihovo dvoje djece.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

U donjem dijelu ove luksuzne kuće nalazi se navodno veliki bazen, a u blizini njega je vinski podrum u kojem su vina iz različitih krajeva svijeta. U posebnom dijelu kuće je i muzički studio. Kuća ima veliki dnevni boravak, teretanu, salu za proslave i spa centar. Sobe Đine i Kana uređene su posebno po njihovim željama

Podsjećamo, dizajnerica Melina Džinović je navodno sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srbijanski mediji, Haris je nakon toga završio u policijskoj stanici, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan.

Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako ju muzičar maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srbijanski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske postaje, ali sina Kana je ignorisala. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije