Melina upala Harisu Džinoviću u vilu: Pjevač pozvao policiju, oni mu oduzeli pištolj

4
Radiosarajevo.ba
Melina upala Harisu Džinoviću u vilu: Pjevač pozvao policiju, oni mu oduzeli pištolj
Foto: story.rs / Melina i Haris Džinović

Melina Džinović je sinoć Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom, nakon čega je nastala prava drama.

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno", kazao je Haris.

"Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog", dodao je Džinović za srbijanski portal Blic.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Haris je pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na mjesto događaja, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu zatim privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao nakon što je Melina odgledala intervju koji je on dao u emisiji.

Melina i Haris se razvode poslije 24 godine braka, o čemu se naširoko priča, a u pomenutoj emisiji je iznio čitav niz detalja o odnosu sa još uvijek zakonitom ženom.

Ostavila je Harisa zbog njega: Melina poput zaljubljene tinejdžerice, ljubi starijeg biznismena

Ostavila je Harisa zbog njega: Melina poput zaljubljene tinejdžerice, ljubi starijeg biznismena

"Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano", rekao je Haris.

"Jeste djelovalo kao velika ljubav do prije deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svijetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš sretan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima sretan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma šta se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on.

"Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svojoj intimi... Svako je htio da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo ljepše", rekao je, između ostalog, Haris.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije